Bewerking

De gieterij beschikt over een studiebureel en twee verticale bewerkingscentrums waarmee het zijn eigen modellen kan maken. Deze installaties bieden het bedrijf daarom aanzienlijke autonomie en flexibiliteit bij het ontwerp, de productie en de mogelijke aanpassing van zijn modellen. Deze beheersing van de verschillende fasen garandeert ons de kwaliteit van onze modellen en dus van onze afgewerkte producten.

Maatwerk

 We stellen ons bewerkingscentrum ter beschikking aan onze klanten. Zo zijn we in staat om de modellen te bestuderen en te realiseren die nodig zijn voor de productie van de gewenste gietstukken. De modellen kunnen perfect gepersonaliseerd worden. Onze klanten vinden een product naar hun imago (merk, logo, referentie,...). 

De kwaliteit van het gietijzer dat gebruikt wordt, is afhankelijk van de toepassing van het eindproduct. Daarom hebben we geïnvesteerd in de nieuwste generatie van laboratoriumapparatuur. De spectrometer die we hebben aangeschaft, stelt ons namelijk in staat om de samenstelling van het gietijzer precies te regelen. 

De vormlijn heeft een snelheid van maximaal 300 vormkasten per uur. Zo'n tempo stelt ons in staat om snel te reageren op de behoeften van onze klanten. 

Naast de realisatie van modellen zijn we in staat om allerlei soorten bewerkingen uit te voeren. We kunnen inderdaad alle onderdelen of prototypen bewerken, of het nu gaat om gietijzer, gietstaal, staal, aluminium... 

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een offerte of andere informaties.

BEWERKINGSCENTRUM

Modelmakerij

CONTACTEZ-NOUS  : +32 (0) 60 349 224

FONDERIE DE COUVIN SA - Rue du Lion, 11 - 5660 Frasnes-lez-Couvin - BELGIQUE